Edremit'te 2. Kaz Dağları (İda) Kültür Ve Sanat Şöleni”

Edremit

Edremit'te 2. Kaz Dağları (İda) Kültür Ve Sanat Şöleni” Heyecanı Yaşandı Şölenin Sonunda Sahneye Çıkan Murat Göğebakan, Hayranlarına Unutulmaz Anlar Yaşattı.





Edremit'te 2. Kaz Dağları (İda) Kültür Ve Sanat Şöleni” Heyecanı Yaşandı Şölenin Sonunda Sahneye Çıkan Murat Göğebakan, Hayranlarına Unutulmaz Anlar Yaşattı.

Bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Kaz Dağları (İda) Kültür ve Sanat Şöleni” kapsamında

Ünlü şairler eserlerini seslendirirken, gecenin sonunda sahneye çıkan Murat Göğebakan, söylediği şarkılar ve anlattığı kısa hikayeler ile hayranlarını mest etti.Milattan sonra yapılan dünyanın en büyük amfi tiyatrosu olma özelliğini taşıyan Edremit Amfi Tiyatro'da Edremit Belediyesi ve BAYŞAD işbirliğiyle düzenlenen özel geceye, ülkenin dört bir yanından katılan şairler, okudukları şiirlerle izleyicilere duygu ve keyif dolu dakikalar yaşattılar. Şiir dinletisine, Ayla İzgi, Emine Pişiren, Yusuf Akgül, Adem Yeşil, Adem Torun, Ali Özkanlı, Ayşe Paslanmaz, Bülent Güldal, Baki Yıldırım, Dilaver Ayyıldız, Dr. Hüseyin Balkancı, Fazıl Ahmet Bahadır, Hikmet Haşlak, Mehmet Özkan, Mustafa Berçin, Mustafa Ferit Yıldız, Mustafa Keser, Dr. Ahmet Tevfik Ozan, Mustafa Yaman, Serkan Uçar, Mustafa Kuvancı ve Mahmut Babacan katılırken, şiirleri büyük beğeni topladı.

Şiir dinletisinin ardından şairlere plaketlerini veren Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, yaptığı konuşmasında kültürel etkinliklerin öneminden bahsederek, gönülleri şiir dolu şairlere teşekkür etti. Daha sonra halk oyunları gösterimi gerçekleştirildi. Plaket töreninin ardından sanatçı Murat Göğebakan ve ekibi sahnedeki yerini aldı.Konser öncesinde, Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç ile yemekte bir araya geldiklerini anlatan ünlü sanatçı Murat Göğebakan, Yeni tanıştığım ancak ömrümün sonuna kadar dostluğunu kaybetmeyeceğim değerli başkanım ve Edremit anısına sıradan bir konser yerine daha biz bize daha gönülden bir konser vermek istiyoruz” dedi.Sohbet ortamında geçen geceye katılanlar Göğebakan'ın birbirinden güzel şarkıları ve anlattığı kısa hikayelerle duygu dolu saatler yaşarken, Göğebakan'ın Edremitli dinleyenlere özel yaptığı gitar şovu büyük alkış aldı. Gecenin sonunda Başkan Kılıç tarafından gecenin anısına Göğebakan'a plaket ve çiçek verilirken, iki isim de birbirlerini öven sözler sarf ettiler.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı